Producten
NIEUWSdetails
Huis
>
Nieuws
>

De „grensoverschrijdende“ antidiabetic drugs verminderen gewicht, en de populariteit van de verhogingen van het anti-Zwaarlijvigheidsmedicijn

De „grensoverschrijdende“ antidiabetic drugs verminderen gewicht, en de populariteit van de verhogingen van het anti-Zwaarlijvigheidsmedicijn

2023-07-17

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De „grensoverschrijdende“ antidiabetic drugs verminderen gewicht, en de populariteit van de verhogingen van het anti-Zwaarlijvigheidsmedicijn

Het opwindendste nieuws op het gebied van gezondheidszorg en peptide drugs onlangs is de recentste verwezenlijkingen van Lilly op glp-1 verwant anti-Zwaarlijvigheidsmedicijn. Deze doorbraakontdekking heeft goed nieuws aan zij gebracht die gewicht verwante problemen onder ogen zien.

 

Op de jaarlijkse vergadering van de Amerikaanse diabetesvereniging die in San Diego wordt gehouden, kondigden Californië, de V.S., van Juni 23 tot 26, 2023, Eli Lilly en Bedrijf de onderzoeksresultaten van zijn drie anti-Zwaarlijvigheidsmedicijn aan: Tirzepatide (Mounjaro), Orforglipron, en Restarutide.

 

Tirzepatide is een injecteerbare drug, richtend glp-1 (Glucagon zoals peptide 1) en GIP (polypeptide van de glucose het afhankelijke insuline)

 

Orforglipron wordt slechts gericht bij glp-1, maar het is een tablet, zodat kan het mondeling worden genomen. Tegelijkertijd, zijn de kosten ook lager, en de toekomstige prijs kan lager zijn.

 

Retatrutide is ook een injectietherapie, richtend drie hormonen, glp-1, GIP en GCGR (Glucagon), die het sterkste effect van het gewichtsverlies tot dusver heeft.

 

Nu introduceer de relevante inhoud aan iedereen

 

achtergrond

 

Glp-1 hormoon, een specifieke glp-1 receptor die aan bindt en op diverse weefsels, met inbegrip van de alvleesklier handelt. Na band, kan glp-1 hormoon de alvleesklier bevorderen om insuline te produceren. Op zijn beurt, helpt de insuline uw cellen van het lichaam suiker van het bloed absorberen, uiteindelijk verminderend de niveaus van de bloedsuiker.

 

Glp-1 drugshandeling door het glp-1 hormoon in het menselijke lichaam na te bootsen. Wanneer u glp-1 medicijn neemt, werkt het hoofdzakelijk op drie manieren:

 

1. Bevorder de alvleesklier om insuline af te scheiden na het eten.

 

2. Remt de versie van Glucagon. Het glucagon bevordert de lever om suiker vrij te geven die in het bloed wordt opgeslagen.

 

3. Door het tarief te verlagen van het maag leegmaken na het eten, wordt de absorptie van glucose in het bloed vertraagd, daardoor makend tevredener de gebruiker voelen of verlengend het gevoel van volheid na maaltijd.

 

De drugs die op glp-1 worden gebaseerd werden oorspronkelijk ontwikkeld om type te behandelen - diabetes 2, maar de onderzoekers vonden dat de mensen die deze drugs nemen ook gewicht beduidend zouden verliezen, zodat draaiden de farmaceutische bedrijven met inbegrip van Novo Nordisk en Lilly snel aan onderzoek en vroegen goedkeuring van verschillende dosissen drugs aan als drugs van het gewichtsverlies. De cellen door het menselijke lichaam hebben receptoren die glp-1, met inbegrip van de darm en de hersenen erkennen; Deze drugs kunnen het leegmaken van maaginhoud vertragen, verzadiging bevorderen, en eetlust regelen door te signaleren aan de hersenen dat het lichaam reeds genoeg calorieën heeft verbruikt, uiteindelijk helpend om gewicht te verliezen.

 

Specifieke drugs

 

In Mei 2022, werd Tirzepatide goedgekeurd door de V.S. Food and Drug Administration (FDA) voor de behandeling van type - diabetes 2. Gezien de gegevens in deze studies die aantoonden dat de mensen die deze drug nemen ook gewicht verloren, begonnen Eli Lilly en het Bedrijf het als de behandelingsdrug van het gewichtsverlies in extra proeven te bestuderen. Op de Amerikaanse vergadering van de diabetesvereniging in 2022, toonden de gegevens die door het bedrijf worden voorgelegd aan dat de drug kon verminderen gewicht door tot 22%; Gebaseerd op dit, wordt het bedrijf dat op FDA ter goedkeuring van de drug als drug van de zwaarlijvigheidsbehandeling in 2022 wordt toegepast, en het verwacht dat FDA een besluit vóór het eind van dit jaar zal nemen.

 

Hoewel Tirzepatide, voor sommige patiënten efficiënt kan zijn, kan het geen praktische keus zijn aangezien het zelfinjectie één keer in de week vereist. De injecteerbare drugs zijn gewoonlijk duurder dan pillen of tabletten, en wegens hun behoefte om in steriel materiaal worden verdeeld, zijn hun gebruiksvoorwaarden ook stringenter. Daarom hebben de farmaceutische bedrijven zoals Lilly mondelinge vormen en ontwikkelde mondelinge drugs zoals Orforglipron onderzocht. Rybelsus, de enige mondelinge drug die op glp-1 wordt gebaseerd, werd goedgekeurd om type te behandelen - 2 diabetes, niet zwaarlijvigheid. Wanneer Orforglipron in de toekomst openbaar gaat, zal zijn goedkeuring specifiek van gewichtsverlies een zegen voor de zwaarlijvige bevolking zijn.

 

De testgegevens die door Eli Lilly en Bedrijf worden voorgelegd tonen aan dat zijn dagelijkse tablet orforglipron het gelijkaardige effect van het gewichtsverlies aan de glp-1 injectie heeft die momenteel voor de behandeling van zwaarlijvigheid wordt goedgekeurd. Deze studie, die ook in New England Journal van Geneeskunde wordt gepubliceerd, omvatte meer dan 270 experimentele bevolking met een body mass index (BMI) van 30 of hoger, of individuen met een BMI van 27 of hogere, evenals andere risicofactoren met betrekking tot overgewicht, zoals hypertensie, met hoog cholesterolgehalte, hartkwaal, of slaapapnea. De vrijwilligers werden willekeurig toegewezen om één één keer per dag te nemen van vier verschillende dosissen negen maanden, of een placebo te nemen, en werden opgevolgd twee weken na de voltooiing van behandeling. Aan het eind van de studie, patiënten die orforglipron verloren 9% nemen aan 14% van hun gewicht, terwijl patiënten die placebo verloren 2% van hun gewicht nemen.

 

laatste bedrijfscasus over De „grensoverschrijdende“ antidiabetic drugs verminderen gewicht, en de populariteit van de verhogingen van het anti-Zwaarlijvigheidsmedicijn  0

 

Op dezelfde manier in de klinische proef van Retarutide, werden de vrijwilligers willekeurig toegewezen om één van vier verschillende dosissen, met een wekelijkse dosis 12mg en een periode van de 48 weekbehandeling te nemen bereikend 24,2% gewichtsverlies, dat het beste tot dusver bereikte verlies van het druggewicht is.

 

laatste bedrijfscasus over De „grensoverschrijdende“ antidiabetic drugs verminderen gewicht, en de populariteit van de verhogingen van het anti-Zwaarlijvigheidsmedicijn  1

 

grens

 

De gemeenschappelijke zijdegevolgen van glp-1 verwante drugs zijn misselijkheid, het braken, en diarree. De gebruiker kan duizelige, lichtjes snellere harttarief, besmetting, hoofdpijn, en maagongemak ook voelen. Het is even belangrijk om op te merken dat drugs glp-1 verzadiging verhogen; Als u blijft eten terwijl volledig het voelen, kan het tijdelijke milde misselijkheid veroorzaken. Het wegens het feit dat de meeste drugs glp-1 onderhuids worden ingespoten, kunnen jeuken en de roodheid bij de injectieplaats voorkomen. Ondertussen, als er een familiegeschiedenis van medullaire schildklierkanker is, zouden de veelvoudige endocriene tumors, of scherpe pancreatitis, het gebruik van drugs glp-1 moeten worden vermeden. Als de gebruiker strenge allergische reacties op drugs glp-1 heeft of zwanger is, zouden zij moeten vermijden nemend dergelijke drugs. Als de gebruiker ernstige gastro-intestinale ziekten, zoals gastroparesis en Ontstekingsdarmziekte heeft, zou glp-1 niet moeten worden genomen.

 

duur

 

Tegenwoordig, is de glp-1 drugmarkt honderden miljarden dollars waard, en zijn populariteit heeft de wereld geveegd. In deze slag van het gewichtsverlies, concurreren vele farmaceutische bedrijven voor dit spoor. Slechts de producten die naleving en doeltreffendheid in evenwicht brengen kunnen strategische hoogten bereiken. Met de ontwikkeling van drugs, zullen het dubbele doel, het multidoel, lang-handelt de formuleringen, en de mondelinge formuleringen de heersende stroming van toekomstige ontwikkeling worden. Er is geen definitieve conclusie over hoe de concurrentie in de toekomst zal zijn. Als u relevante besprekingen wilt hebben, kunt u klantenservice WeChat toevoegen om u uit te nodigen om van de groep voor mededeling lid te worden.

 

Ks-V Peptide is een innovatief onderzoek en het bedrijf van het ontwikkelingsplatform concentreerde zich op peptide gecentreerde ontdekking en onderzoek van het levensmolecules, synthese en voorbereiding, skeletoptimalisering, en richtte levering. Wij kunnen innovatieve onderzoek en ontwikkelingsoplossingen van kostenvoordelen voor de ontwikkeling en de productie van peptide voorzien drugs, die kwaliteitssystemen, procesonderzoek en productie van grondstoffen, formuleringsontwikkeling en productie, en klinische toepassing van drugs behandelen. Wij verlenen professionele steun voor klanten in drugontdekking, vroege ontwikkeling, en klinisch onderzoek. De beschikbare APIs en APIs-onzuiverheden omvatten Somaglutide en Somaglutide-onzuiverheden, Liraglutide, Pukanaside, enz.