Producten
NIEUWSdetails
Huis
>
Nieuws
>

Douanehistones

Douanehistones

2023-07-27

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Douanehistones

Ks-V biedt een uitvoerige waaier van histone de diensten van de wijzigingenanalyse voor de getalsmatige weergave van methylation, acetylation, phosphorylation, ubiquitination en SUMOylation van histones bij alle plaatsen aan. De uitvoerigste selectie van histone de diensten van het wijzigingsonderzoek behandelt stroomopwaarts elke stap van uw experimenteel werkschema, van aan stroomafwaarts.

 

 

Histone Acetylation & van Deacetylation het Profileren


Histone acetyltransferases (Hoeden) en histone deacetylases (HDACs) spelen een belangrijke rol in het controleren van histone H3 acetylation. Het ontdekken als histone bij zijn lysineresidu acetylated zou nuttige informatie voor verder het kenmerken van de de acetylation patronen of plaatsen verstrekken, daardoor resulterend in een beter inzicht in epigenetische regelgeving van genactivering, en ontwikkeling van HOED of HDAC-Gerichte drugs. Onze histone acetylation & deacetylation die de diensten profileren omvatten histone acetylation getalsmatige weergaveanalyses, HOEDENanalyses en HDAC-analyses.

 

Histone Methylation het Profileren


Eiwitmethylation is de overdracht van één tot drie methylgroepen tot lysine of arginine residu's. Histone methylation wordt geassocieerd met een verscheidenheid van ziekten, met inbegrip van slechte overleving in kanker, neurodevelopmental wanorde, geestelijke vertraging, het verouderen en anderen. De meting van histone methyltransferaseactiviteit en de getalsmatige weergave van histone methylation patronen zijn centraal in het bestuderen van epigenetische regelgeving van genen en inhibitorontdekking geworden. Onze histone methylation die de diensten profileren omvat histone methylation getalsmatige weergaveanalyses, histone methyltransferaseanalyses en histone demethylaseanalyses.

 

Histone Phosphorylation het Profileren


De toevoeging van een phosphorylgroep (PO4) op serine, tyrosine, threonine en histidineresidu's is een reactie genoemd phosphorylation. Phosphorylation van histone H3 bij serine of threonine door eukaryotes wordt behouden, en een verhoging van phosphorylation zijn bewezen om met genactivering en de celgroei te correleren die. Onze histone phosphorylation het profileren kan nuttige informatie verstrekken in beter het begrip van de pathologische processen van sommige ziekten, en voor eiwit kinase-gerichte drugontwikkeling.

 

Histone het Profileren van Ubiquitination


Ubiquitination is een enzymatisch proces dat het plakken van een ubiquitinproteïne aan een substraatproteïne impliceert. De recente vooruitgang heeft kritieke rollen van histone ubiquitination in transcriptional regelgeving en DNA-reparatie bepaald. De dominante vormen van ubiquitinated histones zijn monoubiquitinated H2A (H2Aub) en H2B (H2Bub). Onze histone ubiquitination die de diensten profileren kan thioester vorming en hoge gevoeligheidsopsporing van ubiquitinstamverwanten bereiken.

 

Histone het Profileren van SUMOylation


SUMOylation is een post-vertalende wijziging die een essentiële rol in diverse cellulaire processen, zoals kern-cytosolic vervoer, apoptosis, transcriptional regelgeving, eiwitstabiliteit, reactie op spanning, en vooruitgang door de celcyclus speelt. Onze diensten kunnen eiwitsumoylation in vivo ontdekken (SUMO-vervoeging) om nuttige informatie voor het begrip van SUMO-wijziging te verstrekken die te voorschijn als belangrijk controlemechanisme komt die de activiteit van een aantal kernproteïnen, ook voor proteïne sumoylation-gerichte drugontwikkeling regelen.

 

Of u histone wijzigingen kwantificeert, meet of de activiteit van „schrijvers“ (de epigenetische wijzigingen worden gedeponeerd door specifieke enzymen) en „gommen“ (de epigenetische tekens worden verwijderd door diverse enzymen) remt, kunnen wij u helpen uw teken in epigenetisch onderzoek maken. Onze diensten kunnen u helpen om de ontwikkeling van nieuwe therapeutische agenten en verbetering van ziektebehandeling, vooral kankertherapie te versnellen. Als u om het even welke specifieke behoeften hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.