Producten
NIEUWSdetails
Huis
>
Nieuws
>

Inleiding aan Histones

Inleiding aan Histones

2023-07-27

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Inleiding aan Histones

Gedetailleerde Inleiding van Histone


Histones zijn de proteïnen die condenseren en keurig DNA in chromosomen verpakken. De wijziging van histones is een belangrijk post-vertalend proces dat een belangrijke rol in genuitdrukking door chromatin structuur te veranderen of door histone bepalingen aan te werven om genuitdrukking te beïnvloeden speelt. De verschillende soorten histone wijzigingen beïnvloeden verschillende processen in cellen, zoals activering/inactivering van transcriptie, chromosomale verpakking, DNA-schade en DNA-reparatie. Als binnenlandse professionele peptide syntheseleverancier, verstrekken wij een verscheidenheid van gewijzigde histone catalogusproducten (zoals de lijst in de lagere juiste hoek). Douanesynthese van gewijzigde histones, van μg aan g, tot 99%-zuiverheid, of volgens uw vereisten.

 

Kleine moleculewijziging van histones zoals methylation, acetylation, en phosphorylation;

●Ubiquitin of ubiquitin-als wijziging van histones;

●Multisite, multivalent of speciaal gewijzigde histones;

●Gewijzigde histone die sondes cross-linking;

●Speciale etikettering van gewijzigde histones, met inbegrip van lokale of plaats-specifieke isotoop, plaats-specifieke fluorescentie en biotineetiketten.

 

Als professionele peptide syntheseleverancier in China, verstrekken wij een verscheidenheid van gewijzigde histones catalogusproducten. De aangepaste synthese van gewijzigde histones, van ug aan g met 70% aan 99%-zuiverheid, kan ook volgens uw vereisten worden gemaakt. Gewijzigde histones kunnen op nucleosome assemblage en de verdere studie van biochemische functie en structuur worden toegepast.

 

Histones zijn proteïnen die condenseren en keurig DNA in chromosomen verpakken. De verschillende soorten histone wijzigingen beïnvloeden verschillende processen in de cel zoals de activeringsinactivering van transcriptie, chromosoom verpakking, DNA-schade en DNA-reparatie. De wijziging van histones is een belangrijk post-vertalend proces dat een belangrijke rol in genuitdrukking speelt. Histone de wijzigingen beïnvloeden genuitdrukking door de structuur van chromatin of door de rekrutering van histone bepalingen te veranderen.

 

Histones pakken DNA in structuren in nucleosomes, worden geroepen om de DNA-molecule in de kern te passen die. Elk van deze nucleosomes heeft twee subeenheden, elk uit de kernhistone H2A proteïne bestaan, histone H2B proteïne, histone H3 proteïne en histone H4 peptide, en linker histone die genoemd H1 die als stabilisator dienst doet.