Privacybeleid

Huis

>

Hefei KS-V Peptide Biological Technology Co.Ltd Privacybeleid

Privacybeleid

Wij begrijpen het belang van persoonlijke informatie aan u en danken u voor het vertrouwen u in ons plaatst. Door dit privacybeleid, zullen wij aan u verklaren hoe wij verzamelen, opslaan, beschermen, gebruiken en uw informatie, verstrekken en uw rechten verklaren. De kernen zijn als volgt:

 

1. om u te helpen de soorten en het gebruik van informatie begrijpen die wij moeten verwerken wanneer u onze diensten gebruikt, zullen wij aan u één voor één gebaseerd op de specifieke diensten verklaren.

 

2. om de diensten aan u te verlenen, zullen wij uw informatie overeenkomstig de principes van wettigheid, legitimiteit, noodzaak en goed geloof verwerken.

 

3. Als wij uw informatie aan een derde partij moeten delen om de diensten aan u te verlenen die, zullen wij de wettigheid, de legitimiteit en de noodzaak van de informatie evalueren door dergelijke derde partij wordt verzameld. Wij zullen derde partijen vereisen om uw informatie te beschermen en strikt aan relevante wetgevingen, verordeningen en regelgevende vereisten te voldoen. Bovendien zullen wij uw toestemming in de vorm van bevestigingsovereenkomst, exemplaarbevestiging onder specifieke scenario's, pop-upitemherinnering en andere vormen zoals vereist in wetten en verordeningen en nationale normen verkrijgen.

 

4. Als wij uw informatie bij een derde partij moeten verkrijgen om de diensten aan u te verlenen, zullen wij de derde partij vereisen om de bron van de informatie te verklaren en die de wettigheid van de informatie te verzekeren door de derde partij wordt verstrekt; Als de persoonlijke informatieverwerkingsactiviteiten die wij hebben moeten om zaken leiden het werkingsgebied van uw autorisatie overschrijden wanneer u oorspronkelijk persoonlijke informatie aan een derde partij verstrekt, zullen wij uw uitdrukkelijke toestemming verkrijgen.

 

5. U kunt tot uw informatie toegang hebben en beheren, privacyfuncties, logout van uw die rekening plaatsen, of klachten en verslag uitbrengen door de methodes in dit Beleid worden beschreven.

 

Eerst, het werkingsgebied van informatie die wij hebben verzameld
2. Hoe wij uw informatie verzamelen
3. Hoe wij uw informatie gebruiken
4. Hoe wij uw informatie opslaan
V. het delen, overdracht en onthulling van persoonlijke informatie
Vi. bescherming van persoonlijke informatie
7. Hoe u toegang hebt en tot uw informatie beheert
8. De informatiebescherming van minderjarigen