Producten
Peptides en Proteïnen
De toepassingsscenario's behandelen nieuwe hotspots en waardevolle onderzoekgebieden, zoals eiwitreiniging en opsporing, op ziekte betrekking hebbend onderzoek, immunologie en biochemieonderzoek, wetenschappelijke onderzoekpeptides, geneeskrachtige peptides, enz., om aan de behoeften van onderzoekers bij verschillend te voldoen stadia. Wij hebben een volledig klantenservicesysteem en een technisch team, elk peptide langs gezuiverd product HPLC, stabielere kwaliteit, geschiktere levering.
Huis >

producten >

Cyclische Peptides

Cyclische Peptides

Gedetailleerde inleiding


Het KS-V-peptide-team kan effectief de moeilijkheden van ringvorming en vouwen van cyclische peptiden en disulfide-rijke polypeptiden overwinnen.en heeft met succes polypeptiden gesynthetiseerd die rijk zijn aan 4 paren disulfide bindingen met fysiologische functies, en zelfs de synthese van 7 paren disulfide bindingen bereikt.
 
Peptiden hebben verschillende structuren, waaronder kettingpolypeptiden, cyclische peptiden, enz. Omdat kettingpolypeptiden zo flexibel zijn dat ze naar believen kunnen worden gedraaid en omgedraaid,Ze zijn te los om goed te werken als medicijnen.Door de introductie van een cyclische structuur beperken de onderzoekers de activiteit van het peptide, verhogen de stabiliteit van het peptide, zorgen ervoor dat het een betere farmacologische activiteit en stabiliteit vertoont.en het mogelijk maken dat er meer peptiden in medicijnen worden gemaakt. Cyclische peptiden combineren de voordelen van kleine moleculen en biologische macromoleculen.maar hebben ook de mogelijkheid om snel in weefsels te doordringen, vergelijkbaar met kleine moleculen drugsVanwege de unieke structuur en activiteit worden cyclische peptiden door farmaceutische bedrijven bevoordeeld, maar in vergelijking met ketenpeptiden zijn cyclische peptiden moeilijker te vormen tot ringen en vouwen,en vereisen hogere synthese technieken.
 
In vergelijking met rechte ketenpeptiden hebben cyclische peptiden een betere conformatiestabiliteit, doelverwantschap,en verbeterde selectiviteit. KS-V biedt nu compressieve soorten cyclische peptiden tot g-niveaus om uw peptide therapeutische ontwikkelingsprojecten te versnellen.
 
 
                         Cyclische Peptides
 
 
Nieuwe geneesmiddelen op basis van cyclische peptiden komen op de markt, zoals plecanatide,een cyclisch peptide dat in 2017 door de Amerikaanse Food and Drug Administration is goedgekeurd voor de behandeling van chronische idiopathische constipatieDeze hebben wijdverspreide toepassingen voor klinische en onderzoeksdoeleinden: beeldvorming, diagnostiek, verbetering van de orale absorptie, enzyminhibitie, ontwikkeling van receptoragonisten/antagonisten,en de modulatie van eiwit-eiwit interactie of eiwit-RNA interactieEr wordt verwacht dat er veel cyclische peptiden zullen ontstaan als therapeutische en biochemische middelen.
 
                           Cyclische Peptides
 
 
 
Spine-to-spine-cycliseringsstrategieën door de vorming van een amidebinding tussen de N-terminale en C-terminale aminozuurresiduen.
Cyclisering van aminozuren met zijketen, zoals:

  • Vorming van disulfidebruggen tussen cysteïne (homocycsteïne)
  • Vorming van lactambruggen tussen glutamine/asparaginezuur en lysine-residuen
  • Vorming van lacton- en thiolactonbruggen tussen aminozuren die carboxyl-, hydroxyl- of mercaptofunctionele groepen bevatten.
  • Vorming van thioether- of etherbruggen tussen de aminozuren die hydroxyl- of mercaptofunctiegroepen bevatten en andere speciale methoden.

Afhankelijk van de cycliseringspositie zijn er verschillende methoden om cyclische peptiden te synthetiseren: head-to-tail, side-chain-to-side-chain, head-to-side-chain en side-chain-to-tail (zie figuur hieronder).Terwijl kop-tot-staart cycli worden meestal gevormd door amide binding vorming, zijketen-naar-zijketen cycli worden meestal gesynthetiseerd via Cys-Cys of amide bindingsvorming.
 
                                Cyclische Peptides

 

Disulfide brug Cys-Cys thiol oxidatie

 
De peptide disulfide brug synthetiseert gemakkelijk twee thiolgroepen (SH) uit de zijketen van cysteïne of cysteïne-analoga.Onze unieke synthese strategie stelt ons in staat om ofwel specifieke intra of intermoleculaire oxidatie aan te bieden met behulp van geschikte beschermende groep chemie om ongewenste binding te voorkomenDe reactie kan worden gevolgd door HPLC- en MALDI TOF-massaspectrometrie waarbij het lineaire peptide bij cyclisering twee massa-eenheden (2H) verliest.
 
In het algemeen kan de disulfidebrug als volgt worden gevormd:
 
Intermoleculair (twee peptide-moleculen zijn via de disulfidebrug met elkaar verbonden), wat resulteert in:
homodimeren (twee identieke peptiden) of
heterodimeren (twee verschillende peptiden).
Intramoleculair (cyclisatie binnen één peptide molecuul)
Terwijl hoofd-tot-staartcyclisatie meestal wordt gevormd door een amidebindingsvorming te gebruiken, wordt zijketen-tot-zijketenpeptidecyclisatie meestal gesynthetiseerd via cys-cys of amidebindingsvorming.
 
De peptidecyclus met behulp van cys-cys heeft een beperkte stabiliteit onder reductieve omstandigheden.Cys-cys-cyclische peptiden worden vaak gebruikt voor de eerste screening en optimalisatie, gevolgd door vervanging van disulfidebindingen door stabielere bindingen..
 
Peptiden met twee of meer disulfidebruggen vereisen selectieve bescherming van de cysteïne zijketens om ervoor te zorgen dat de juiste disulfidebruggen worden gevormd.We leveren peptiden met maximaal 4 disulfide bindingen in één peptide met behulp van site-specifieke orthogonale chemie of thermodynamische stabiliteitsmethodenNeem contact met ons op om de details van uw project te bespreken.

 

Amidebondvorming, lactamvorming

 
Cyclische peptiden kunnen ook worden gesynthetiseerd door het amino (N) eindpunt van het peptide via een amidebinding te verbinden met het carboxyl (C) eindpunt.De amino zijketens van Lys en Orn en de carboxyl zijketens van Asp en Glu kunnen ook worden gebruikt om cyclische peptiden te bouwen via een amidebindingAmide bindingen zijn chemisch stabieler dan disulfide brug.
 
Kop tot staart tussen N- en C-eindpunt
Kop-naar-zijde keten tussen N-eind en een interne COOH (bijv. de ß-COOH-groep van Asp of de γ-COOH-groep van Glu)
Zijdelingse keten tussen interne NH2's en C-eindpunt (bijv. de ε-NH2'groep van Lys)
Side-to-side-chain tussen een interne NH2 en een interne COOH (bijv. de ε-NH2·groep van Lys met de ß-COOH-groep van Asp of de γ-COOH-groep van Glu)
Net als bij disulfide-cys-cyclisering is amide-cyclisering ook beperkt door de uitdagingen van dimerisatie, ongewenste bijwerkingen zoals racemisatie of peptidecapping door koppelingsactivatoren.Voor een effectieve kop-tot-staartcyclus, is het belangrijk om zorgvuldig te kiezen voor de cycliseringsplaats, het reagens en de geoptimaliseerde cycliseringsomstandigheden.Biosynthese heeft ruime ervaring met de synthese van amidecyclische peptiden met een hoog succespercentage.

 

Synthese van gestapelde peptiden

 
Cysteïnen zijn veel voorkomende structurele motieven in natuurlijk voorkomende peptiden zoals neurotoxines, somatostatin en insuline.Deze disulfidebruggen worden in een intracellulaire omgeving gemakkelijk gereduceerd tot hun acyclische thiolvormDeze uitdaging kan worden overwonnen door gebruik te maken van koolwaterstof-gestapelde peptiden synthese. Deze peptiden zijn in staat om stabiele alfa-helicale structuren te vormen als gevolg van "waterstof-stapeling".Gestapelde peptiden hebben een chemisch vergrendelde conformatieve structuur die de moleculaire structuren kan nabootsen die typisch worden aangetroffen op de interface van eiwit-eiwit interactiesWanneer ze in deze stabiele configuratie worden opgesloten, kunnen beperkte peptiden de cellen binnendringen en hun effect uitoefenen op intracellulaire eiwitdoelen.Het grote oppervlak van peptiden geeft hen een voordeel ten opzichte van kleine moleculen in hun vermogen om specifieke signaalwegen te verstoren door gerichte eiwit-eiwit interacties te remmenHydrocarbon stapeling is een nuttige strategie bij het onderzoeken van experimentele en therapeutische modulatie van eiwit-eiwit-interacties en in vivo farmacokinetische studies.
 
                                 Cyclische Peptides

 

Klik op Chemie voor peptidecyclisatie

 
De cyclisatietechniek verhoogt de sterkte van peptide moleculen en de halfwaardetijd in vivo door de conformatie ervan te blokkeren.veel andere cycliseringsmethoden zijn beschikbaar bij Bio-Synthesis. klikbare functionele groepen kunnen worden opgenomen in gesynthetiseerde peptiden met behulp van verschillende combinaties van beschermde aminozuren die zijn gemodificeerd met een alkyngroep,gevolgd door een klikreactie met een azidozuurDe resulterende peptiden worden van de hars losgemaakt om triazolhoudende peptiden te geven.Na de synthese kan deze functionele groepen worden aangepast om structureel beperkte peptiden te producerenBiosynthesewetenschappers hebben klikreacties gebruikt om verschillende peptidecyclisaties voor te bereiden.
 
 
                               Cyclische Peptides
 
 
 
 
 
 

 

Producten
Peptides en Proteïnen
De toepassingsscenario's behandelen nieuwe hotspots en waardevolle onderzoekgebieden, zoals eiwitreiniging en opsporing, op ziekte betrekking hebbend onderzoek, immunologie en biochemieonderzoek, wetenschappelijke onderzoekpeptides, geneeskrachtige peptides, enz., om aan de behoeften van onderzoekers bij verschillend te voldoen stadia. Wij hebben een volledig klantenservicesysteem en een technisch team, elk peptide langs gezuiverd product HPLC, stabielere kwaliteit, geschiktere levering.
Huis >

producten >

Cyclische Peptides

Cyclische Peptides

Gedetailleerde inleiding


Het KS-V-peptide-team kan effectief de moeilijkheden van ringvorming en vouwen van cyclische peptiden en disulfide-rijke polypeptiden overwinnen.en heeft met succes polypeptiden gesynthetiseerd die rijk zijn aan 4 paren disulfide bindingen met fysiologische functies, en zelfs de synthese van 7 paren disulfide bindingen bereikt.
 
Peptiden hebben verschillende structuren, waaronder kettingpolypeptiden, cyclische peptiden, enz. Omdat kettingpolypeptiden zo flexibel zijn dat ze naar believen kunnen worden gedraaid en omgedraaid,Ze zijn te los om goed te werken als medicijnen.Door de introductie van een cyclische structuur beperken de onderzoekers de activiteit van het peptide, verhogen de stabiliteit van het peptide, zorgen ervoor dat het een betere farmacologische activiteit en stabiliteit vertoont.en het mogelijk maken dat er meer peptiden in medicijnen worden gemaakt. Cyclische peptiden combineren de voordelen van kleine moleculen en biologische macromoleculen.maar hebben ook de mogelijkheid om snel in weefsels te doordringen, vergelijkbaar met kleine moleculen drugsVanwege de unieke structuur en activiteit worden cyclische peptiden door farmaceutische bedrijven bevoordeeld, maar in vergelijking met ketenpeptiden zijn cyclische peptiden moeilijker te vormen tot ringen en vouwen,en vereisen hogere synthese technieken.
 
In vergelijking met rechte ketenpeptiden hebben cyclische peptiden een betere conformatiestabiliteit, doelverwantschap,en verbeterde selectiviteit. KS-V biedt nu compressieve soorten cyclische peptiden tot g-niveaus om uw peptide therapeutische ontwikkelingsprojecten te versnellen.
 
 
                         Cyclische Peptides
 
 
Nieuwe geneesmiddelen op basis van cyclische peptiden komen op de markt, zoals plecanatide,een cyclisch peptide dat in 2017 door de Amerikaanse Food and Drug Administration is goedgekeurd voor de behandeling van chronische idiopathische constipatieDeze hebben wijdverspreide toepassingen voor klinische en onderzoeksdoeleinden: beeldvorming, diagnostiek, verbetering van de orale absorptie, enzyminhibitie, ontwikkeling van receptoragonisten/antagonisten,en de modulatie van eiwit-eiwit interactie of eiwit-RNA interactieEr wordt verwacht dat er veel cyclische peptiden zullen ontstaan als therapeutische en biochemische middelen.
 
                           Cyclische Peptides
 
 
 
Spine-to-spine-cycliseringsstrategieën door de vorming van een amidebinding tussen de N-terminale en C-terminale aminozuurresiduen.
Cyclisering van aminozuren met zijketen, zoals:

  • Vorming van disulfidebruggen tussen cysteïne (homocycsteïne)
  • Vorming van lactambruggen tussen glutamine/asparaginezuur en lysine-residuen
  • Vorming van lacton- en thiolactonbruggen tussen aminozuren die carboxyl-, hydroxyl- of mercaptofunctionele groepen bevatten.
  • Vorming van thioether- of etherbruggen tussen de aminozuren die hydroxyl- of mercaptofunctiegroepen bevatten en andere speciale methoden.

Afhankelijk van de cycliseringspositie zijn er verschillende methoden om cyclische peptiden te synthetiseren: head-to-tail, side-chain-to-side-chain, head-to-side-chain en side-chain-to-tail (zie figuur hieronder).Terwijl kop-tot-staart cycli worden meestal gevormd door amide binding vorming, zijketen-naar-zijketen cycli worden meestal gesynthetiseerd via Cys-Cys of amide bindingsvorming.
 
                                Cyclische Peptides

 

Disulfide brug Cys-Cys thiol oxidatie

 
De peptide disulfide brug synthetiseert gemakkelijk twee thiolgroepen (SH) uit de zijketen van cysteïne of cysteïne-analoga.Onze unieke synthese strategie stelt ons in staat om ofwel specifieke intra of intermoleculaire oxidatie aan te bieden met behulp van geschikte beschermende groep chemie om ongewenste binding te voorkomenDe reactie kan worden gevolgd door HPLC- en MALDI TOF-massaspectrometrie waarbij het lineaire peptide bij cyclisering twee massa-eenheden (2H) verliest.
 
In het algemeen kan de disulfidebrug als volgt worden gevormd:
 
Intermoleculair (twee peptide-moleculen zijn via de disulfidebrug met elkaar verbonden), wat resulteert in:
homodimeren (twee identieke peptiden) of
heterodimeren (twee verschillende peptiden).
Intramoleculair (cyclisatie binnen één peptide molecuul)
Terwijl hoofd-tot-staartcyclisatie meestal wordt gevormd door een amidebindingsvorming te gebruiken, wordt zijketen-tot-zijketenpeptidecyclisatie meestal gesynthetiseerd via cys-cys of amidebindingsvorming.
 
De peptidecyclus met behulp van cys-cys heeft een beperkte stabiliteit onder reductieve omstandigheden.Cys-cys-cyclische peptiden worden vaak gebruikt voor de eerste screening en optimalisatie, gevolgd door vervanging van disulfidebindingen door stabielere bindingen..
 
Peptiden met twee of meer disulfidebruggen vereisen selectieve bescherming van de cysteïne zijketens om ervoor te zorgen dat de juiste disulfidebruggen worden gevormd.We leveren peptiden met maximaal 4 disulfide bindingen in één peptide met behulp van site-specifieke orthogonale chemie of thermodynamische stabiliteitsmethodenNeem contact met ons op om de details van uw project te bespreken.

 

Amidebondvorming, lactamvorming

 
Cyclische peptiden kunnen ook worden gesynthetiseerd door het amino (N) eindpunt van het peptide via een amidebinding te verbinden met het carboxyl (C) eindpunt.De amino zijketens van Lys en Orn en de carboxyl zijketens van Asp en Glu kunnen ook worden gebruikt om cyclische peptiden te bouwen via een amidebindingAmide bindingen zijn chemisch stabieler dan disulfide brug.
 
Kop tot staart tussen N- en C-eindpunt
Kop-naar-zijde keten tussen N-eind en een interne COOH (bijv. de ß-COOH-groep van Asp of de γ-COOH-groep van Glu)
Zijdelingse keten tussen interne NH2's en C-eindpunt (bijv. de ε-NH2'groep van Lys)
Side-to-side-chain tussen een interne NH2 en een interne COOH (bijv. de ε-NH2·groep van Lys met de ß-COOH-groep van Asp of de γ-COOH-groep van Glu)
Net als bij disulfide-cys-cyclisering is amide-cyclisering ook beperkt door de uitdagingen van dimerisatie, ongewenste bijwerkingen zoals racemisatie of peptidecapping door koppelingsactivatoren.Voor een effectieve kop-tot-staartcyclus, is het belangrijk om zorgvuldig te kiezen voor de cycliseringsplaats, het reagens en de geoptimaliseerde cycliseringsomstandigheden.Biosynthese heeft ruime ervaring met de synthese van amidecyclische peptiden met een hoog succespercentage.

 

Synthese van gestapelde peptiden

 
Cysteïnen zijn veel voorkomende structurele motieven in natuurlijk voorkomende peptiden zoals neurotoxines, somatostatin en insuline.Deze disulfidebruggen worden in een intracellulaire omgeving gemakkelijk gereduceerd tot hun acyclische thiolvormDeze uitdaging kan worden overwonnen door gebruik te maken van koolwaterstof-gestapelde peptiden synthese. Deze peptiden zijn in staat om stabiele alfa-helicale structuren te vormen als gevolg van "waterstof-stapeling".Gestapelde peptiden hebben een chemisch vergrendelde conformatieve structuur die de moleculaire structuren kan nabootsen die typisch worden aangetroffen op de interface van eiwit-eiwit interactiesWanneer ze in deze stabiele configuratie worden opgesloten, kunnen beperkte peptiden de cellen binnendringen en hun effect uitoefenen op intracellulaire eiwitdoelen.Het grote oppervlak van peptiden geeft hen een voordeel ten opzichte van kleine moleculen in hun vermogen om specifieke signaalwegen te verstoren door gerichte eiwit-eiwit interacties te remmenHydrocarbon stapeling is een nuttige strategie bij het onderzoeken van experimentele en therapeutische modulatie van eiwit-eiwit-interacties en in vivo farmacokinetische studies.
 
                                 Cyclische Peptides

 

Klik op Chemie voor peptidecyclisatie

 
De cyclisatietechniek verhoogt de sterkte van peptide moleculen en de halfwaardetijd in vivo door de conformatie ervan te blokkeren.veel andere cycliseringsmethoden zijn beschikbaar bij Bio-Synthesis. klikbare functionele groepen kunnen worden opgenomen in gesynthetiseerde peptiden met behulp van verschillende combinaties van beschermde aminozuren die zijn gemodificeerd met een alkyngroep,gevolgd door een klikreactie met een azidozuurDe resulterende peptiden worden van de hars losgemaakt om triazolhoudende peptiden te geven.Na de synthese kan deze functionele groepen worden aangepast om structureel beperkte peptiden te producerenBiosynthesewetenschappers hebben klikreacties gebruikt om verschillende peptidecyclisaties voor te bereiden.
 
 
                               Cyclische Peptides